Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Επιστροφή στην ταμειακή κανονικότητα

Μετά από ένα διάστημα κρίσης που περάσαμε και με τις κατάλληλες κινήσεις διαχείρισης κεφαλαίου, επιστρέψαμε στην ταμειακή κανονικότητα με κερδοφορία. Το υπόλοιπο του ταμείου μας είχε πιάσει πάτο αφού έπεσε προσωρινά στις 3,13 μονάδες, όμως επανήλθε άμεσα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 444,43 μονάδες!

Βέβαια, χρειάστηκε να κάνουμε μία επιπλέον κατάθεση 200 μονάδων (26/10/2018) ώστε να γίνουν οι διορθωτικές ενέργειες. Μονάδες οι οποίες είναι και πάλι διαθέσιμες να αποσυρθούν με ανάληψη, αλλά προς το παρόν θα προτιμήσουμε να τις διατηρήσουμε στο στοιχηματικό ταμείο μας.
Όλες οι καταθέσεις μονάδων που πραγματοποιήθηκαν και τα στατιστικά με τα κερδισμένα και χαμένα δελτία, καθώς και το υπόλοιπο μονάδων είναι ορατά στη σελίδα "Ταμείο". Επίσης, μπορείτε να βρείτε εύκολα όλα τα δελτία με τα πονταρίσματα που παίχτηκαν μέχρι τώρα στις "Ετικέτες" και στην "Αρχειοθήκη ιστολογίου" στην αριστερή πλάγια στήλη.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει, ακολουθούμε συγκεκριμένη μέθοδο στο παιχνίδι μας που η επιτυχία ή αποτυχία της δεν κρίνεται από τις επιλογές ενός δελτίου ή μίας ημέρας αλλά σε βάθος χρόνου.
Αυτή είναι άλλωστε και η παικτική λογική του blog μας, το στοχευμένο συντηρητικό παιχνίδι με σταδιακή αύξηση του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου